Marco Bakker

Mocht u geïnteresseerd zijn om kennis te maken, neem dan gerust contact met ons op.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als Hoveniersbedrijf Marco Bakker zijn we ons uitstekend bewust van onze sociaal-maatschappelijke functie. We dragen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een warm hart toe en laten dit tot uiting komen in zowel de manier waarop we werken, als de krachten waar we mee werken.

Traject Wajong

Binnen ons team vindt u bijvoorbeeld een deelnemer aan het Traject Wajong, via R95 uit Groningen. We zorgen er op die manier voor dat een ieder binnen onze samenleving de mogelijkheid heeft om zijn of haar steentje bij te dragen, binnen het prachtige vak als hovenier.

Stage lopen

Daarnaast werken we samen met Pro-Assen, een school die zich speciaal richt op een ieder die meer moeite heeft met leren. We bieden snuffelstages en stageplaatsen voor langere perioden aan. Bovendien lopen er scholieren stage van het AOC in Assen, Eelde en Meppel, waardoor we midden in de samenleving staan en graag iedereen een kans bieden.

Tuinaanleg Fam. Ritsema

Benieuwd wat we met deze tuin gedaan hebben?

Licht is een ontzettend belangrijk element in een tuin. Wanneer de temperatuur het toelaat, is het heerlijk om achter het huis te genieten. Maar zonder de juiste verlichting komt een tuin later op de dag niet volledig tot zijn recht.

Wat er speelt...